Close cart

Product information

Kolleksjoner
Våre kolleksjoner balanserer det tidløse med det trendbevisste, det unike med det klassiske og det overraskende med det enkle. Vi ønsker at våre kunder skal ha et hav av valgmuligheter, slik at de kan skape en personlig stil.

Mainline
The Bik Bok Collection er inspirert av verden. Ved å tolke dagens trender, samt å utforske både farger, mønstre og fasonger, ønsker vi å tilby våre kunder det beste fra motebildet til enhver tid.

Beauty
Den trendbevisste, unge kvinnen er også opptatt av gode skjønnhetsprodukter. Bik Bok tilbyr derfor et bredt utvalg produkter, som tørr-sjampo, neglelakk, ansiktsmasker og sminke.

Samarbeid
Gjennom de siste årene har Bik Bok samarbeidet med moteikoner fra Skandinavia, og verden forøvrig. Med et ønske om å tilby det lille ekstra, har vi latt gatemotens inspirasjonskilder—storheter som Mary Kate og Ashley Olsen, Angelica Blick, Lene Orvik og Jenny Skavlan—fått sette sitt personlige preg på våre kolleksjoner. For oss handler det om å finne kilden til trendene og sammen skape et uttrykk som inspirerer.

Our Team
BikBok er en ambisiøs bedrift som er avhengig av gode medarbeidere. Heldigvis har vi en sterk gruppe mennesker, med både kjøpere og designere som jobber dag og natt for å skape kvalitetsrike og unike kolleksjoner. Med mennesker, kulturer og mote i tankene, reiser de verden rundt på jakt etter inspirasjonen som støtter ambisjonene: å være en internasjonal motearena for den kvalitetsbevisste kunden. Enten det er hun som ønsker å følge trender, eller hun som ønsker å skape dem.