her[self]

suksess starter med deg selv

 

her[selv] er vårt initiativ for å feire og inspirere kvinner til å tro på seg selv. Gjennom dette initiativet ønsker vi å redefinere betydningen av «suksess» for å gjøre det til noe personlig. Noe som forteller en historie om deg.

 

 

 

Denne våren lanserer Bik Bok initiativet her[self] i samarbeid med noen virkelig inspirerende kvinner. Gjennom en serie kortfilmer deler de alle sine egne personlige historier om suksess. Og selv om deres erfaringer og liv er forskjellige, har de alle inspirert oss på hver sin spesielle måte.

 

 

 

#bikbokxher[self]

 

Read more and watch all the short films here

 

 

her[self] gir oss muligheten til å dele en viktig del av hvem vi er og hva som virkelig driver merkevaren vår. Vår visjon handler like mye om kvinnene vi kler på, like mye som de faktiske klærne vi lager – hun [selv] vil derfor kaste lys over de mange aspektene ved en kvinnes liv. Fordi det ikke er noen enkelt definisjon av suksess, kan det bety en rekke forskjellige ting, alt avhengig av hvem du er og hva som betyr noe for deg. Enten du har funnet suksess gjennom ditt [arbeid], [stemme], [måte], [visning], [mening], [berøring], [skjønnhet], [forelskelse], [venner], [søster] eller [sinnet ditt] ] – dette handler om din suksess og din [historie].

 

 

 

Akkurat som kvinner, akkurat som suksess – her[self] har ingen enkelt definisjon. Det vil fortsette å utvikle seg, fortsette å endre seg og forhåpentligvis fortsette å inspirere.

 

 

 

 

Her[self]

Når du søker etter inspirasjon, sannhet, motivasjon eller noe unikt  er det ingen grunn til å lete lenger. Du virkeliggjør alle disse tingene i deg selv. Suksess starter med deg selv – og for et flott sted å starte.

Du er din egen sannhet, din egen vei, du skaper din egen rytme. Hver kvinne er et mesterverk i seg selv. En original, umulig å gjenskape. Dette er din [historie], fortalt av din [stemme], på din [måte], fra ditt [syn]. Dette er hvordan ditt [arbeid], formidlet din [mening], gjennom din [berøring].

Ikke sammenlign, forandre eller forkast deg selv. Du er nødvendig i din ekte form. Du passer perfekt i deg selv.

Hos Bik Bok jobber vi med kvinner, tror på kvinner, er inspirert av kvinner – og vi er kvinner. Vi tror at hver kvinne er en kraft og at kraften kommer innenfra. Bak hver suksessrik kvinne er hun selv. La oss fortelle hennes historie. Suksess starter med henne selv.