Close cart
Elsa Hosk


Bik Bok er stolt over å presentere en ny kolleksjon med den internasjonale supermodellen og it-jenta, Elsa Hosk.
Dette er den andre kolleksjonen Elsa designer for Bik Bok og er en oppfølger etter fjorårets suksess.


Inspirasjonen bak sommerkolleksjonen kommer fra 90-tallets supermodeller og da spesielt Italienske Vogues editorials med Kate, Linda, Naomi, Claudia og Christy i tankene.

Kolleksjonen er en kombinasjonen av cool og glamorøs, fra uformell denim til den lille sorte.
“Jeg hadde det veldig gøy med å designe denne kolleksjonen og det har vært en drøm å få muligheten til å skape alle mine 90-talls favorittprodukter.
Den er mer glamorøs og feminin enn den første kolleksjonen jeg gjorde, men samtidig morsom og cool “, sier Elsa Hosk.

Elsa ble født og oppvokst i Sverige, men flyttet til New York for å forfølge modelldrømmen. Bik Bok og Elsa jobbet sammen så tidlig som i 2005, da hun var modell for en Bik Bok-kampanje. Den Skandinaviske bakgrunnen blandet med den glamorøse amerikanske livsstilen er den perfekte kombinasjonen for å designe en fantastisk kolleksjon som passer til den Skandinaviske it-jenta.

Kolleksjonen er den perfekte sommer-garderoben med kule statement produkter som er lette å bære både til hverdag og fest. Kolleksjonen er allsidig og kan styles i utallige kombinasjoner. Nøkkelplagg er de printede kjolene, playsuiten og det romantiske hvite settet med rysjer. Solbrillene med cat-eye shape gjør antrekket komplett.

“Vi er veldig stolte av å presentere enda en kolleksjon sammen med Elsa. Vi elsker hennes stil, og det gjør også våre kunder, så det føles veldig bra å nå kunne tilby den perfekte sommer-kolleksjonen “ Emma Hedman, markedssjef i Bik Bok.

Kolleksjonen lanseres i utvalgte Bik Bok butikker og online 31.mai. Prisene går fra 99,- til 699,-.

Elsa Hosk lookbook