Yksityisyydensuoja ja evästeet

Henkilötiedot
Rekisteröitymällä ja tilaamalla tuotteita annat suostumuksesi henkilötietojesi tallentamiseen ja käyttämiseen, jotta voimme palvella sinua odotustesi mukaisesti. Bik Bok Oy ei luovuta henkilötietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille, jollei se ole välttämätöntä tilauksen/sopimuksen tai lakimääräyksien vuoksi.

Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietoja sinusta on tallennettu rekisteriimme. Mikäli tiedot eivät pidä paikkaansa tai ovat merkityksettömiä tai epätäydellisiä, on sinulla oikeus vaatia niiden oikaisua tai poistamista. Olethan siinä tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme. Vakuutamme, ettemme myy tai anna henkilötietojasi eteenpäin ulkopuolisille. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä saat täältä.

Ostoksien tekeminen bikbok.com-sivustolla edellyttää 18 vuoden ikää tai huoltajan suostumusta.

Evästeet
Evästeet ovat pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai matkapuhelimeesi muistaakseen, kuinka usein ja millä tavalla sinä käytät sivustoamme. Emme käytä evästeitä henkilötietojen säilyttämiseen tai luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Evästeitä on kahdenlaisia, pysyviä ja tilapäisiä. Pysyvät evästeet tallentuvat tiedostona tietokoneellesi tai puhelimeesi korkeintaan 12 kuukaudeksi. Tilapäiset evästeet häviävät suljettuasi ikkunan selaimestasi.

Evästeet on helppo poistaa selaimesta. Ohjeet evästeiden käsittelyyn ja poistamiseen löydät selaimesi omista ohjeista. Huomioithan, ettet voi käyttää kaikkia toimintojamme, jos otat evästeet pois käytöstä.