Sulje ostoskori

Tietosuojailmoitus

 

Bik Bok ja tämä sivusto ovat osa Varner-konsernia.
Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt sen, että Varner AS käsittelee henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen ja tietosuojalain määräysten mukaisesti. Jos olet Bik Bok Life jäsen, henkilötietojesi käsittelyyn sovelletaan lisäksi etuusohjelman jäsenehtoja ja tietosuojailmoitusta.

Miten henkilötietojani käsitellään?
Varner AS vastaa voimassa olevien tietosuojasäännösten mukaisesta tietojen käsittelystä. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen asiointikokemuksen. Täältä löydät katsauksen siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (asetus 2016/679, jäljempänä "GDPR") mukaisesti.

Käsittelemme seuraavanlaisia henkilötietoja:
- Henkilötietoja, jotka tallennat käyttäjätilin luodessasi tai sitä päivittäessäsi tai asioidessasi palvelussa ilman käyttäjätiliä: nimi, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite jne. Antamiasi tietoja voidaan rikastaa hakupalveluiden avulla (keräämme yhteystietosi) tai Bik Bok Life ‑tietojasi käyttäen.

• Tietoja sivustossa tehdyistä ostoksista.
• Tietoja myymälöihin tekemistäsi varauksista.
• Tuoteilmoituksiin liittyviä tietoja.
• Tietoja siitä, millä sivuilla käyt, mitä linkkejä seuraat ja mitä lisäät ostoskoriin.
• Asiakaspalveluun antamiasi tietoja.
• Evästeiden välityksellä kerättyjä tietoja, katso erillinen kohta.

Mihin henkilötietojani käytetään?
Käsittelemme sinua koskevia tietoja eri tavoin riippuen siitä, oletko ostoksille tullut rekisteröimätön asiakas vai oletko luonut henkilökohtaisen käyttäjätilin.
Antamalla henkilötietojasi hyväksyt sen, että tietoja käytetään tilaamasi palvelun tarjoamiseen.

• Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
• Henkilökohtaisen käyttäjätilisi luomiseen ja hallintaan
• Tilausten ja palautusten käsittelyyn verkkopalvelumme kautta
• Toimitustietojen lähettämiseen
• Yhteyden ottamiseen, jos tavaroiden toimituksessa on ongelmia
• Parhaan mahdollisen avun tarjoamiseen, kun otat meihin yhteyttä
• bikbok.com-sivuston käytön analysoimiseen ja sivuston jatkuvaan parantamiseen
• Sinulle tärkeän sisällön tarjoamiseen.
• Asiointikokemuksesi parantamiseen kokeilemalla ja testaamalla
• Uusista tai muuttuneista palveluista ilmoittamiseen (jos sinulla on käyttäjätili). Ilmoitamme esimerkiksi uusista maksutavoista ja muista uusista palveluista, ja voit päättää itse, haluatko käyttää niitä vai et.
• Ostohistoriaan liittyen voimme tarjota sinulle mukautetun sivuston, jotta saat kiinnostuksen kohteisiisi perustuvia tuote-ehdotuksia (jos sinulla on käyttäjätili).

Käytämme anonymisoitua, koostettua dataa nähdäksemme, miten sivustoa käytetään

Jaetaanko henkilötietojani?
Annamme henkilötietojasi ainoastaan palveluntuottajille, jotka hoitavat puolestamme
asiakaspalvelua, analytiikkaa/tilastointia, maksuliikennettä, kuljetuksia ja teknistä tukea. Nämä toimittajat tarvitsevat tietoja voidakseen toimittaa palveluita meille liittyen tässä kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn. Olemme solmineet tietojenkäsittelysopimukset kyseisten toimittajien kanssa. Nämä sopimukset asettavat selkeitä rajoituksia sille, kuinka ne voivat käyttää henkilötietojasi voimassaolevan tietosuojasääntelyn mukaisesti

Miten henkilötietojani tallennetaan?
Kaikki henkilötietosi tallennetaan EU-/ETA-alueella, mutta joillakin toimittajistamme on teknisiä tukipalveluita, jotka sijaitsevat EU-/ETA-alueen ulkopuolella. Näitä tukipalveluita käytettäessä henkilötietojesi EU-/ETA-alueen ulkopuolella tapahtuvaa käsittelyä rajoitetaan EU/ETA-mallin mukaisten vakiolausekkeiden avulla tai muun hyväksytyn siirtomekanismin mukaisesti.

Miten voin hallita henkilötietojani?
Voit halutessasi muuttaa henkilötietojasi milloin tahansa, ja voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, mikä merkitsee jäsenyyden päättymistä. Voit tehdä tämän itse tai pyytää meiltä apua.

• Jos haluat tarkastaa henkilötietosi, sinulla on oikeus pyytää tätä.
• Jos haluat tehdä korjauksia henkilötietoihisi, sinulla on oikeus pyytää tätä.
• Jos haluat poistaa henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä niin, ellei meillä oli lakisääteistä velvoitetta niiden säilyttämiseen.
• Jos haluat rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus pyytää tätä.
• Saat meiltä tietoja, jos teemme korjauksia tai poistamme henkilötietojasi tai jos rajoitamme niiden käsittelyä.
• Sinulla on mahdollisuus vaatia henkilötietojasi järjestetyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja ottaa tiedot mukaasi toiseen yritykseen. Tämä koskee vain tietoja, jotka olet aktiivisesti antanut itsestäsi.
• Sinulla on oikeus ilmoittaa meille, jos emme mielestäsi käsittele henkilötietojasi suostumuksesi mukaisesti.
• Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi.
• Jos et halua meidän käyttävän henkilökohtaisia tietojasi automatisoituihin päätöksiin ja profilointiin, voit milloin tahansa perua suostumuksesi etuohjelmamme jäsenyyteen.

Kenellä on päasy henkilötietoihini?
Henkilötietojasi käsittelee vain valtuutettu henkilökunta, jolla on pääsy tietoihisi ammatillisen asemansa puolesta ja jotka ovat sitoutuneet etsimään/käyttämään tietoja siihen määritettyyn ja oikeutettuun tarkoitukseen, johon ne kerättiin.

Kuinka kauan tietoja säilytetään?
Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista tässä selvityksessä kuvattujen palveluiden suorittamiseksi tai niin kauan kuin laki velvoittaa meitä säilyttämään niitä. Sen jälkeen ne poistetaan.

Miten henkilötietoni on suojattu?
Tallennamme henkilötietosi käyttöympäristöihimme. Ympäristöissä käytetään vakiosuojausmenetelmiä luvattoman pääsyn estämiseksi. Noudatamme yhteisiä standardeja henkilötietojen ja arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi.


Miten henkilötietoja koskevat säännökset toimivat?
Kaikkea henkilötietojen käsittelyä, kuten keräämistä, rekisteröintiä, tallentamista ja luovuttamista koskevat tietyt mm. henkilötietolakiin ja GDPR:ään sisältyvät määräykset. Varner AS vastaa siitä, että käsittely tapahtuu lainsäädännön mukaisesti eli toimii ”rekisterinpitäjänä”. Suomessa asetuksen noudattamista valvoo tietosuojavaltuutettu. Sinulla voi myös olla oikeus kääntyä muun maan tietosuojaviranomaisen puoleen. Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaisella tavasta, jolla rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietojasi.

Evästeet
Kun käyt sivustollamme, tietokoneesi tai matkapuhelimesi tunnistetaan evästeiden avulla. Evästeet muistavat kirjautumistietosi seuraavan kerran sivustolle tullessasi. Ne antavat meille tietoa toiminnastasi sivustolla, mikä auttaa meitä räätälöimään sinulle osuvampaa sisältöä. Voit antaa suostumuksesi ja lukea lisää evästeistä täällä.

Yhteystiedot
Rekisterinpitäjä on Varner AS, Nesøyveien 4, 1376 Billingstad, Norway. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestäsi tai henkilötiedoistasi, voit ottaa yhteyttä meihin [email protected] tai puhelimitse +358 2 480 97173