Yksityisyydensuoja ja evästeet

Henkilötiedot
Rekisteröidessäsi tilauksesi bikbok.com-sivustolla hyväksyt, että voimme tallentaa ja käyttää henkilötietojasi tilauksesi käsittelyyn ja toimitukseen. Henkilötietojesi käsittelijä on Bikbok AS (insert full company name and address).

Tietosuojalain mukaisesti sinulla on oikeus saada tutustua tietoihisi, jotka olemme rekisteröineet. Jos epäilet, että sinusta kerätyt tiedot ovat vääriä tai epäoleellisia, sinulla on oikeus pyytää niiden korjaamista tai poistamista tietokannasta. Ota yhteys asiakaspalveluosastoomme. Emme myy emmekä luovuta henkilötietojasi ulkopuoliselle taholle.

Ostaessasi tuotteita bikbok.com-sivuston tai Bik Bok Lifen kautta sinun on oltava 18-vuotias. Alaikäiseltä vaaditaan vanhemman/huoltajan suostumus. 

Evästeet
Eväste (cookie) on verkkosivuston lähettämä datapakkaus, joka tallennetaan paikallisesti verkkoselaimelle sivustolla vierailtaessa. Kun käyttäjä vierailee samalla sivustolla uudestaan, evästeen tiedot muokkaavat verkkosivua edellisen vierailun mukaisesti. Bik Bok käyttää evästeitä kehittääkseen ja helpottaakseen verkkosivustomme käyttöä. Emme käytä evästeitä henkilötietojen tallennukseen. Evästeitä on kahdenlaisia: pysyviä ja väliaikaisia (istuntoevästeitä). Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostona tietokoneellesi tai älypuhelimellesi vähintään 12 kuukaudeksi. Istuntoevästeet ovat väliaikaisia ja häviävät, kun selain suljetaan.

Voit poistaa evästeet tietokoneeltasi tai älypuhelimeltasi selaimen avulla. Ohjeet evästeiden käsittelyyn ja poistamiseen löytyvät selaimen apuvalikosta (Help). Huomaa, että osa sivuston toiminnoista ei ole saatavilla, jos estät evästeiden käytön.